Svart\hvit bryllupskake

Lindas kake2

 

 

Sjokoladekaker, med svart icing og hvit marsipan.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on juli 21, 2010 at 2:38 pm Kommentarer (20)
Stikkord:, ,

Tilbakesporings-URL http://16967.vgb.no/2010/07/21/svarthvit-bryllupskake/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

20 kommentarer

  1. On juli 21, 2010 at 4:25 pm Abi Sier:

    Den var da utrolig lekker!!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  2. On juli 21, 2010 at 5:34 pm Linda Sier:

    Tusen takk for det =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  3. On juli 21, 2010 at 6:56 pm Isdronningen Sier:

    lekker!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  4. On juli 21, 2010 at 8:51 pm Linda Sier:

    Tusen takk =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  5. On juli 21, 2010 at 8:53 pm Icicle Sier:

    Jeg er skikkelig imponert! Alle kakene du har lagt ut i dag er utrolig lekre :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  6. On juli 21, 2010 at 9:26 pm Linda Sier:

    Tusen takk for hyggelig kommentar =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  7. On august 3, 2010 at 7:34 am marit Sier:

    Så flink du er! Hvilken teknikk benyttet du for å lage mønsteret på siden av kaken?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  8. On august 3, 2010 at 2:49 pm Linda Sier:

    Tusen takk for det. På denne kaken er det brukt hjemmelagde sjablonger og svart icing =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  9. On august 4, 2010 at 2:36 pm marit Sier:

    ok. Jeg har kjøpt meg noen fine sjablonger, men er litt usikker på hvordan jeg skal bruke de. Når du sier icing, mener du da royal icing?

    Presser du først på sjablongen for å lage mønsteret, og deretter fyller inn mønsteret?

    Bruker du sprøytepose eller noe annet for å farge det svarte?

    Synes slike kaker er så fine, så behøver litt starthjelp :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  10. On august 4, 2010 at 9:13 pm Linda Sier:

    Hei
    Ja, bruker royal icing =)
    Press sjablongen mot kaken, og smør på med en spatula el.
    Farger icingen når jeg lager den i mixeren ! =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  11. On august 5, 2010 at 7:52 am Ada Saxegård Sier:

    Hei! Hvor finner man oppskrifter på hver og en av dine kaker? jeg leter men finner bare en i bloggen din? Takk for svar =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  12. On august 5, 2010 at 1:52 pm marit Sier:

    Takk takk, gleder meg til å prøve ut:)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  13. On august 5, 2010 at 9:51 pm Linda Sier:

    Hei
    Oppskriftene er litt spredd akkurat for øyeblikket, men jeg skal få sortert de snart =)
    Det er ganske mange av de her inne ..hehe
    Men er flest på starten av bloggen om du vil lete litt =)

    mvh Linda

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  14. On august 24, 2010 at 3:35 pm Eline Sier:

    Du er utrolig flink! Jeg skal bake en kake nå med mmf trekk. Men hva slags kake er best å ha under? Er ikke spesielt glad i kremsmakende kaker som bløtkake og sånn. Men veldig glad i gulrot og red velvet og sånne type glasurkaker, hvis du skjønner.
    Hadde satt utrolig pris på litt forslag :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  15. On januar 29, 2011 at 6:49 pm Robin Farberg Sier:

    Hei…Jeg må først si at du er kjempe flink! Men hvor er det du kjoper svart farge/konditor til marsipanen/fondanten? :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  16. On februar 23, 2011 at 3:34 pm Malin Sier:

    Hei. Jeg sitter å titter på bryllupskaker, for min venninne. Og må bare si at denne var kjempelekker! Får du kjøpt icing i ferdig dekor, eller har du skåret det til selv? Og kan man bruke ostekake, men bruke fondant av noe slag? Eller vil det krasje med smakene? Håper på svar. :) Mvh. Malin.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  17. On februar 23, 2011 at 3:35 pm Malin Sier:

    Nå fikk jeg forsåvidt svar på hvordan du gjør det, i kommentarfeltet (noterer for meg selv at jeg skal lese før jeg spør). =) Hvor får man kjøpt sånt?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  18. On mars 21, 2011 at 1:14 am tonje Sier:

    nydelig!

    hadde satt pris på om du besøkte min kakeblogg http://tonjeneteland.blog.com/ :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  19. On mars 26, 2011 at 2:51 pm Eirin Sier:

    Fantastiske kaker! :D
    Har ett spørsmål: går d ann å lage fondant med med smak av sjokolade? Å hvis det er tilfelle, hvordan gjøres det?
    Tusen takk på forhånd for svaret! :D

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  20. On april 11, 2011 at 7:24 pm Kristin: Vingesus og Julebrus Sier:

    Er helt målløs – det er de flotteste kakene jeg har sett – noen gang!!
    Baker du på bestilling eller bare til venner og kjente? Dette må du jo kunne tjene stort på ? Bare nysgjerrig…
    : )

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00