Bryllupskake

Sjokoladekake

Sjokoladekake

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on mai 29, 2009 at 2:55 pm Kommentarer (8)

Tilbakesporings-URL http://16967.vgb.no/2009/05/29/bryllupskake-2/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

8 kommentarer

  1. On mai 31, 2009 at 11:49 pm Sandra Sier:

    For en NYDELIG kake.. Helt fantastisk!!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  2. On juni 4, 2009 at 8:30 pm Trude Sier:

    Å, det er så mange fine kaker. Jeg skal lage 2-etasjes kake til et vennepar. Hva er det viktig at jeg tenker på? slik at kaken ikke kollapser midt i selskapet? Jeg hadde ikke tenkt å sette etasje nr. 2 på pinner, bare legge den oppå liksom :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  3. On oktober 30, 2009 at 9:04 am Astrid Sier:

    Kjempefine kaker! Vet du har vært med på festkaker.no, men nettstedet er jo borte! Vil det gjenoppstå????? Hilsen Astrid

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  4. On mars 15, 2010 at 2:59 pm Linda Sier:

    Festkaker vil nok ikke gjennopstå. Men vi jobber nå med en ny nettside på http://www.cacas.no, som vil være oppe i løpet av en måned. Denne vil inneholde omtrent det samme som Festkaker =)
    Takk for kommentaren!
    Mvh Linda

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  5. On mars 17, 2010 at 10:50 pm Elin Sier:

    hei :-) Flotte kaker du lager!!!! Hvordan får du sløyfene til å stå så fint???? Mine bare kapper sammen (bruker marsipan).

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  6. On mars 18, 2010 at 7:25 am Linda Sier:

    Tusen takk for det =). Jeg bruker også ren marsipan, men jeg kjevler de litt tykt, og lar de stå å tørke over natta :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  7. On juli 21, 2010 at 12:29 pm Julie Charlotte Wike Hansen Sier:

    Hei. ser du lager nydelige kaker, og har ett spm: jeg skal lage en 3 etg firkantet “amerikansk” brullupskake, uten mellomrom mellomde tre lagene, og lurte på hvor man får tak i slike stativ? (plater og støtte-pinner til å ha mellom lagene)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  8. On juli 21, 2010 at 2:43 pm Linda Sier:

    Hei
    Tusen takk for tilbakemelding.
    Firkantede stativ er ikke så lett å få tak i.. Men: Jeg bruker stativ beregnet for runde kaker, og kjøper bare cake-drums sim er firkantede..
    Dette får du kjøpt hos: http://www.cacas.no =)
    Drums kan du også stable oppåhverandre, men kan bli litt ustøtt..

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00