Dåpskake

Marsipankake med Bringebærmousse og vaniljekrem med sjokoladebiter

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on april 5, 2008 at 12:03 pm Kommentarer (13)

Tilbakesporings-URL http://16967.vgb.no/2008/04/05/dapskake/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

13 kommentarer

  1. On april 5, 2008 at 12:11 pm Inger-Marit Sier:

    Flott kake!! Er du konditor?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  2. On april 5, 2008 at 12:13 pm cafemocca Sier:

    alldeles nydelig!!!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  3. On april 5, 2008 at 12:23 pm carpe50 Sier:

    fantastisk kake! Smaker sikkert like godt som den ser ut.. namm! :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  4. On april 5, 2008 at 12:26 pm Linda Sier:

    Tusen takk :-)

    Er nok ikke konditor, men hobbybaker =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  5. On april 5, 2008 at 12:27 pm Linda Sier:

    Takk for hyggelige kommentarer =)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  6. On april 5, 2008 at 12:27 pm Marichris Sier:

    Wow. Utrolig fin. Du er bare så vannvittig flink. Skulle ønske jeg hadde litt av det i meg. ;o)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  7. On april 5, 2008 at 12:47 pm Inger-Marit Sier:

    Jeg har et søskenbarn som er erfaren og dyktig konditor, så jeg har sett mange flotte kaker opp gjennom åra. Og kakene dine er jo som å se profesjonelt arbeid! :) Så gøy!

    Har du noen gang laget bryllupskake med vintertema forresten? Skal gifte meg tredje juledag, så er på utkikk etter inspirasjon :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  8. On april 5, 2008 at 12:48 pm Inger-Marit Sier:

    Bloggen din har forresten herved blitt lagt til som en favoritt. Hehe.

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  9. On april 7, 2008 at 9:37 am realist67 Sier:

    Kjempelekker Linda!

    Har du brukt hvit marsipan til rosene, eller er det mmf?

    Hva bruker du til å skrive navnet med, siden du får så tynn og fin strek??

    Gro

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  10. On april 11, 2008 at 4:00 pm Emilie Sier:

    Denne var helt utrolig fin Linda!

    Skulle ønske jeg var like flink som deg=D

    Ha en god helg!

    Emilie

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  11. On april 13, 2008 at 12:10 am Britt Inger Sier:

    Så flink du er, det er jo helt fenomenalt!

    Men kan jeg spørre deg om noe?

    Hvordan får du smørkremen til å holde seg. Min smelter bare den så det flyter bare det siste som kommer ut omtrent, virker som din er fastere på en måte. De første cm. blir pene men så blir den mer og mer flytende…

    Det er stygt…

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  12. On april 15, 2008 at 6:46 pm Linda Sier:

    Vet ikke om jeg forstår deg rett, men snakker vi om at den blir flytende idet du har den på kaken? Smørkrem smelter av kroppsvarme , og jeg bytter krem ofte i sprøyteposen så dette ikke skal skje.. + at jeg prøver å jobbe raskt. Det kan også hjelpe med plashansker på hendene ;-)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  13. On april 30, 2008 at 5:25 pm Camilla Sier:

    Har sittet og hentet masse inspirasjon og ideer fra siden din idag, flott:) Hva er dine beste tips dersom jeg skal fryse ned marsipankake?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00