Marsipankake.

Dette er en helt enkel marsipankake, hadde det litt travelt, så da ble det ikke så mye pynt..:)

Det er vanlig sukkerbrød, med fyll av bringebær, krem og sjokoladebiter.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Lagret under: on februar 8, 2007 at 3:11 pm Kommentarer (15)

Tilbakesporings-URL http://16967.vgb.no/2007/02/08/marsipankake/trackback/

RSS-strøm med kommentarer til dette innlegget.

15 kommentarer

  1. On februar 8, 2007 at 3:20 pm DaysiBlue Sier:

    Men den så da god ut og helt fin ut!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  2. On februar 8, 2007 at 3:28 pm Linda Sier:

    Tusen takk for det :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  3. On februar 8, 2007 at 3:56 pm gryngris1 Sier:

    åååå det var dårlig gjort,jeg er på slankern!!!

    den så veldig god ut!!!

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  4. On februar 8, 2007 at 6:31 pm Liv Sier:

    Så vanvittig fine kaker du lager! Jeg driver litt med kakepynting selv, og fikk mange gode idèer her!! Skal følge med deg videre!

    Hilsen Liv

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  5. On februar 8, 2007 at 8:58 pm Tuddelu Sier:

    mener jeg har spurt før, men hva gjør du for at marsipanen ikke skal bli “svett”?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  6. On februar 8, 2007 at 9:35 pm Linda Sier:

    Det beste tipset jeg har ,er å ha kaken i en papp-eske kake-eske. Da trekker pappen til seg fuktigheten som er i kjøleskapet og ikke kaken :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  7. On april 24, 2007 at 1:26 pm Mona Sier:

    Hei!! Nå du skal “fylle” en marsipankake bruker du å blande bringerbær mousse og vaniljekrem eller er de i hver sitt lag? Hvordan gjør du det med sjokoladen? Kjøper du skjokoladedråper i butikke eller noe spes fra Cacas?

    Mona

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  8. On april 24, 2007 at 3:12 pm Linda Sier:

    Hei Mona: Jeg bruker mousse i ett lag, og vaniljekrem, blandet med sjokoladebiter i det andre laget :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  9. On april 24, 2007 at 3:28 pm Lilleva Sier:

    Ikke glem valnøttene da!:) Valnøtter MÅ jeg ha i mine marsipankaker:)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  10. On april 24, 2007 at 3:48 pm Linda Sier:

    Ja! Valnøtter er kjempegodt.. Men dessverre er det mange som ikke vil ha det i kakene sine..

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  11. On april 24, 2007 at 3:51 pm Lilleva Sier:

    Uh- det er et KRAV fra meg!:)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  12. On april 24, 2007 at 3:58 pm Linda Sier:

    Hehe, godt å høre ;)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  13. On april 27, 2007 at 5:56 pm Lykkeliten Sier:

    Nydelige kaker. Du er jammen flink.

    Lurer veldig på hvordan du får marsipanen så slett og fin på kakene?

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  14. On april 29, 2007 at 8:00 pm Linda Sier:

    Hei :) Jeg kjevler alltid større marsipanlokk enn det jeg trenger, slik at det er masse marsipan rundt, på siden, kaken. Klemmer til rundt kantene , før jeg skjærer :)

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

  15. On april 11, 2011 at 8:55 pm sarah Sier:

    hei du er utrolig flink til å pynte kakene dine ! jeg er 13 år og elsker å bake . jeg lurte på om du har en oppskrift på den rosen( blomsten ) du hadde på denne kaken den var utrolig fin . hilsen en som elkser å bake kaker

    Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00